Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’yi EYT hakkında bilgilendiriyorlar

Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar

Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği tarafından, geçtiğimiz gün, İskele Meydanı’na stant kuruldu.

Türkiye genelinde yeni kurulan bir dernek olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, toplumun büyük bir çoğunluğunun yaşadığı mağduriyeti çözebilmek adına hızla çalışmaları sürdürüyor. Derneğin Çanakkale Şubesi, Cumartesi ve Pazar günleri iskele meydanında stant kurarak, kent halkını bilgilendirmeye çalışıyor. Bilgilendirmelerin yanı sıra, meydanda dernek için yeni kayıtlarda alınıyor.

Derneğin Çanakkale Başkanı Murat Çağlayan, yapılan etkinlik ile ilgili, “Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, 22 Temmuz’da kuruldu. Eylül ayı içerisinde genel kurulumuzu tamamlayarak, yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlandırdık.

İskelede stant kurmamızın nedenleri arasında hem üye kaydı yapabilmek hem de Çanakkale’yi EYT konusunda bilgilendirmek. 20 Ekim’de Dernek Başkanı Gönül Özüpak hanımefendinin katılımları ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki ofisimiz önünde bir açılış gerçekleştireceğiz.

Stant Cumartesi, Pazar günleri 11.00-17.00 saatleri arasında iskele meydanında hizmet verecek” dedi.

Öte yandan derneğin Çanakkale şubesinin açılışı Cumhuriyet Meydanı’nda, 20 Ekim günü saat 13.00’te gerçekleşecek. Gerçekleşecek olan açılışa derneğin genel başkanı Gönül Boran Özüpak da katılacak.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech