Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den “Bir İYİ daha kazanalım” kampanyası

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı, yat limanı önünde düzenlediği basın açıklamasıyla Çanakkale halkını partiye üye oylamaya davet etti. Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Arçukoğlu tarafından yapılan açıklamada “Bir iyilik yapalım, bir İYİ daha kazanalım” denildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından İstanbul’da başlatılan kampanya, Çanakkale’de de yankı buldu. İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı, yat limanı önünde dün saat 11.00 sularında stant açarak basın açıklaması düzenledi.

“Bir iyilik yapalım, bir İYİ daha kazanalım”

Açıklamada, zor günlerin kurtuluş yolunun iyi parti çatısı altında birleşmekten geçtiği ifade edilerek şöyle dendi: “Hepimizin bildiği gibi siyasi partilerin görev ve sorumluluklarının başında partilere üye kazandırmak gelmektedir. Bu noktada bizler İYİ Parti ailesi olarak ‘Bir iyilik yapalım, bir İYİ daha kazanalım’ sloganıyla Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in İstanbul’da başlattığı kampanya çerçevesinde il ve ilçelerde bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz.”

“Amacımız üye kayıtlarını 5 bin ve üzerine çıkarmak”

“Çanakkale halkını, ülkemizin yaşadığı zamların yağmur gibi yağdığı bu zor süreçten çıkarmak için tek alternatif olarak gözüken İYİ Parti’ye katılıma davet ediyoruz. Amacımız üye kayıtlarını 5 bin ve üzerine çıkarmak, bütün vatandaşlarımızı bize destek olmaya çağırıyoruz.”

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech