Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geyikli kumsalına sahip çıktı

Geyikli Belediyesi tarafından geçtiğimiz

Geyikli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Kumsalına Sahip Çık adlı bir etkinlik düzenleneceği duyuruldu. O etkinlik dün düzenlendi ve onlarca vatandaş kumsaldaki çöpleri tek tek topladılar.

Geyikli Belediyesi geçtiğimiz günlerde Kumsalına Sahip Çık isimli bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Duyuru kısa sürede birçok kişi tarafından görüldü. Yapılan duyuruda 1 Ekim günü saat 10.00’da Yeni İskele’de buluşacağız ve çöplerimizi toplayacağız denildi.

Dün o etkinlik Geyikli sahilinde gerçekleşti. Gerçekleşen etkinliğe, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’da katıldı.

Oruçoğlu tarafından etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada, “Kumsalına Sahip Çık sloganı ile başlattığımız çöp toplama etkinliğini tüm personelim ve duyarlı vatandaşlarımızla beraber gerçekleştirdik. Yaklaşık 1 saat süren etkinliğimizde kırık cam parçaları, ıslak mendil atıkları, sigara izmaritleri, poşet ve pet şişelerin çoğunlukta olduğunu fark ettik. Bu etkinliğimizi Yeni İskele, odunluk iskelesi sahillerinde beldene sahip çık sloganı ile yapmayı düşünüyoruz.

Temiz bir sahil bilinci oluşturmaya çalıştığımız bu etkinliğimizde bizlere destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech