Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD’dan Teknopark ve üyelere iş yeri ziyareti

Çanakkale Sanayicileri ve İş

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TEKNOPARK Çanakkale Genel Müdürü Dr. Erkan Bil’i ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette tanışma faslından sonra ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TEKNOPARK Çanakkale Genel Müdürü Dr. Erkan Bil’i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ardından Dr. Erkan Bil tarafından TEKNOPARK Çanakkale hakkında tanıtım sunumu yapıldı. Dr. Erkan Bil, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerini, TEKNOPARK alanında Açık Sosyal Kültürel Alanları, Sosyal Tesisi, Ar-Ge ofis alanlarını, idari birimleri, Teknoloji Transfer Ofisini, Ön Kuluçka ve Kuluçka Merkez yerlerini gezdirerek bilgiler verdi. TEKNOPARK Çanakkale’de yapılabilecek Ar-Ge ve iş imkanları ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Önce TEKNOPARK’a ardından üyelere ziyaret

ÇASİAD üye ziyaretleri kapsamında ise ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ile Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇASİAD Üyeleri Ali Şen ve Kemal Karakaş’ı iş yerlerinde ziyaret etti. Turizm, Tarım ve hayvancılığın konuşulduğu ziyaretlerde hem yetiştiriciler hem üreticiler hem de çiftçilerin geliştirilmesi ve kentte turizmin canlandırılmasına yönelik çalışmaların yapılması gerekliliğinden bahsedilerek Çanakkale’nin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardından Semih Başaran’ın, TEKNOPARK Genel Müdürü Dr. Erkan Bil ile ÇASİAD Üyeleri Ali Şen ve Kemal Karakaş’a ÇASİAD Kurucusu Tuğrul Erdoğdu Aksoy’un yazdığı “Bir Yaşam Şehir Çanakkale” adlı kitabını hediye etmesiyle ziyaretler son buldu.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech