Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurtlarda uyum programı düzenlendi

KYK Yurtlarında ilk kez

KYK Yurtlarında ilk kez barınacak olan ülkemiz öğrencileri ile uluslararası öğrencilerin, yurt ortamlarını tanımaları için uyum programı düzenlendi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün haberinde, “Yurtlarımızda ilk kez barınacak olan ülkemiz öğrencileri ile uluslararası öğrencilerin, yurt ortamını tanımaları ve yurt yaşantısına uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen uyum programı çalışmaları öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle Nusrat Erkek Yurdumuz da başlamıştır. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü psikologlarımız Aslı Baş ve Seda Solmaz tarafından öğrencilerimize yurda uyum, akademik kaygılar, iletişim becerileri, aileden uzak kalma, arkadaşlık ilişkileri, bağımlılık, spor faaliyetleri ve öznel iyi oluş konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Soru cevap kısmında öğrencilerin interaktif katılımıyla yapılan seminerler Adile Sultan Kız Yurdu, Safiye Hüseyin Kız Yurdu, Çanakkale Kız Yurdu, Kerime Sultan Erkek Yurdu, Terzioğlu Kız Yurdu, Biga Kız Yurdu, Biga Ahmet Bican Erkek Yurdu, Gökçeada Yurdu ve yeni açılan Çan Erkek Yurdunda da yapılacaktır” cümleleri yer aldı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech