Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklar Kazdağları’nı resmedecekler

Çanakkale Belediyesinin düzenlediği ve

Çanakkale Belediyesinin düzenlediği ve ortaokul öğrencilerini kapsayan ödüllü resim yarışması ile birlikte doğal oksijen kaynağımız olan Kazdağları, bu kez çocukların gözünden anlatılacak.

“Kaz Dağları” konulu resim yarışması için başvurular, 20 Eylül Cuma gününden itibaren başladı. Çanakkale Merkez ve ilçelerinde ikamet eden ortaokul öğrencilerini kapsayan yarışmada başvurular, 21 Ekim Pazartesi günü sona erecek. Minikler bu sefer yeteneklerini çizerek gösterecekler. Çanakkale’nin çocukları Kazdağları’nı, hayallerindeki İda’yı resmedecekler.

Jüri değerlendirmesi 23 Ekim Çarşamba günü yapılacak olup, resim yarışmasının sonuçları ise 25 Ekim Cuma günü saat 15.00’ten itibaren Çanakkale Belediyesi resmi web sitesi olan www.canakkale.bel.tr adresi ile yine Çanakkale Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Yarışmanın 1.’si ödül olarak; iki veli/vasisi ile birlikte İngiltere Kraliyet Botanik Bahçesi’ne geziye gitme fırsatı bulurken, 2.’lik ödülünün sahibine dijital çizim ekipmanı, 3.’ye ise tablet hediye edilecek. Başvurunun ücretsiz olduğu yarışmada resimler, pastel ve kuru boya kullanılarak yapılacak. Mitolojik hikâyelere ev sahipliği yapan İda, bu kez çocukların gözünden anlatılacak.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech