Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Gaziler Günü törenlerle kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Belediye Meclis üyesi Emekli General Süleyman Canpolat, Çanakkale Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Necdet Erdinç, askeri erkân, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Belediye Meclis üyesi Emekli General Süleyman Canpolat, Çanakkale Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Necdet Erdinç, askeri erkan, gaziler ve çok sayıda vatandaş, Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11.00’da başlayan törende bir araya geldi. 19 Eylül Gaziler Günü anısına düzenlenen tören, ilk olarak çelenklerin Ata’ya sunumu ile başladı. Ardından ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte kürsü konuşmalarına geçildi.

“Kahramanlık ve şeref günü”

Çanakkale Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Erdinç, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada “Muharip gaziler ile Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimi, üniter yapısı ve toprak bütünlüğü uğrunda vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis, güvenlik koruyucusu ve vatandaşlarımızın tüm muharip gazilerimizin kahramanlık ve şeref günüdür” ifadelerini kullandı.

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech