Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan’dan Bayramiç beyazına ilgi

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Bayramiç standı da yer aldı. Çanakkale’nin marka tescilli ürünleri Bayramiç beyazı ve Bayramiç elması bir hayli ilgi gördü. Bir ara Bayramiç standında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’da görüldü. Erdoğan Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ile fotoğraf çektirdi.

Ankara’da geçtiğimiz günlerde düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Bayramiç rüzgarları esti. Bayramiç Ziraat Odası’nın standında Bayramiç beyazı ve Bayramiç elması tanıtıldı ve bir o kadar da ilgi gördü. Hatta bir ara stantta Emine Erdoğan’da görüldü. Erdoğan Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ile Bayramiç beyazı önünde fotoğraf çektirdi.

İsmail Pehlivan konuyla ilgili, “Cumhurbaşkanımızın eşi kıymetli hanımefendi sayın Emine Erdoğan ve Ankara Ticaret Odası Başkanı sayın Gürsel Baran standımızı şereflendirdiler. Bayramiç beyazı ve Bayramiç elması ikramında bulundular. Ürünlerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Öte yandan düzenlenen etkinliğe Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’da katıldı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech