Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Bazı Meseleler

“Kendini Ne Sanıyorsun” Kompleksi
Bazı insanlar başka insanlara, sürekli olarak, “kendini ne sandığı” ile ilgili retorik sorular yöneltiyorlar. Bu sorular genel olarak buram buram yetersizlik ve aşağılıklık kokuyor. “Ben bilmiyorum tamam ama sen bana bilmediğimi söyleyemezsin!” demeye getiriyorlar her seferinde. Çoğu zaman mimikleriyle belli ediyorlar bu komplekslerini örneğin “mp3” ü mepe 3” diye okursanız sinirlenmiyorlar aksine “ıyyy cahil” falan diye düşünüyorlar AMA olurda  “empiTıri” şeklinde okursanız sinirler gerilir. “Kendini ne sanıyo bu mal” bakışlarına maruz kalmaya başlarsınız.

Sorumluluk Al Genç Aşık!
Umursamaz tavırlarına tav olduğun sevgilini seni umursamadığını gerekçe göstererek suçlama. Sorumlu davran. Sen bir yetişkin olmalıydın. Yetişkinliğin gerekliliklerini yerine getir.

YA DA

Umursamaz tavırlara tav olma. Bu konuda bir netliğe kavuş ama artık. Bizi yormanı istemiyoruz. Zaten evrenin zıt kutuplar birbirini çeker gibi ipe sapa gelmez bir çalışma prensibi var bari sen biraz aklı selim davran.

Asker Uğurlaması
Ev arkadaşlarımı bir hafta ara ile askere gönderdim. Eve huzur hakim. Umarım askerde gerekli eğitimi doğru bir şekilde alırlar ve geri döndüklerinde komutam altına girerler.

Ne Yapmak İstiyorsun Maya?
Maya zaman zaman “höv” diye ses çıkarıyor. Tam anlamıyla havlamak değil bu çıkardığı ses. Yarı zamanlı bir havlama gibi. Hafif çelimsiz çıkıyor sesi. Niye yapıyor bilmiyorum. Gidip seviyorum sonra 1-2 saat sesi çıkmıyor. Şimdi şöyle düşünebilirsiniz “sevmeni istiyor olabilir mi hayvan?” Cevabım hayır. Bazen severken de böyle yapıyor. Bilmiyorum ne yapmak nereye varmak istiyor.

Sesten Rahatsız Olan Komşum!
Apartman komşumuzun birisi sesten çok rahatsız oluyor. Ses diyorsam öyle gümbür gümbür seslerden bahsetmiyorum. 12’de yatalım istiyor. İşin garibi isteği mantıklı ama hoşuma gitmiyor. Ben gece 3 gibi bangır bangır Megadeth dinleyemiyorsam yaşamamın pek bir manası kalmıyor SEVGİLİ KOMŞUM.

Dünya dışı hayatlar
Dünya dışında hayat var mı diye sorgulayan insanlara “Sanki dünyada yaşıyor muyuz” diyip bir süre keh keh gülüyorum. Daha sonra “öhöm” diyip anlatmaya başlıyorum. “Yok!” sonra ekliyorum “En azından şu an bildiğimiz kadarı ile”

AMA

Olabilir. Evren uçsuz bucaksız. Zilyon tane galaksi falan vardır. Kesin bir yerde yaşam formu vardır. Hatta bize benzer bir form bile olabilir. Neden olmasın? Sonuçta burda olmuş.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech