Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Köpeğe Taş Atan Amca!

Sizlere, sosyal medyada hızla yayılan bir görüntüden bahsetmek istiyorum. Bir tane amca (yaşlı bir insan) yatan bir köpeğe taş atıyor. Orada bulunan bir genç kardeşimiz amcaya “ne yapıyorsun?!” diye müdahale ediyor ve amcamız çocuğa da taş atıyor.

Git Amca. Seni istemiyoruz.
Mavi gezegen’e yakışmıyorsun amca ve senden hiç hoşlanmıyoruz. Büyük ihtimalle köpeklere ve gençlere taş atmadığın zamanlarda “gençlik çok bozdu. ahlak kalmadı” falan diye geğire geğire konuşan bir tipsin.

Seni istemiyoruz çünkü
-Çağa ayak uyduramıyorsun. Daha da önemlisi ayak uydurmaya çalışmıyorsun bile. Hiçbir çaban yok. Hiç denemiyorsun.

-Başkalarının yaşam tarzı sana benzemediği zaman öfkeleniyorsun. Küçücük köpek bile senin kurallarına göre yaşasın istiyorsun.

-Oy verme hakkını sana en çok benzeyen partilere verip pisliğini ülkeye yayıyorsun. En çok da buna öfkeleniyorum amca.

Zamanımızı Harcıyorsun Amca
Aslında aptal falan değilsin amca. İşine geldimi senden daha bileni senden daha hin’i yok. Gelgelelim ATM’den para çekmeye geldimi iş minnoş kesiliyorsun birden. Hemen sağına soluna bakıp normalde salyanı akıta akıta nefretini kustuğun yavru köpekleri çok seven gençlerden yardım istiyorsun. Mevzu bahis para olunca pisliğini bir süre kenara koyabiliyorsun.

Güzelyalı Otobüsü Terörünü Unutmadık Amcam
Dün gece köpeğe taş atan amcanın Çanakkale temsilcisi olduğunu düşündüğüm bir başka amca otobüse binerken torunu yaşındaki bir genç kızı DELİ GİBİ AZARLADI.

Gerekçe şu;

Otobüs Güzelyalı’ya gidiyor. Genç kız Kepez’e gidiyor. Otobüs dolu değil. Ayakta duran kimse yok ve oturacak 4-5 tane koltuk var. Genç arkadaş şoföre “Şurdan geçiyor mu?” der demez amca “Çekil kenara. Güzelyalı otobüsü bu. Kepez değil. Biz önce bincez” gibilerinden bağırınmaya başladı. Genç arkadaşımız kendini hiç bozmadı. Amcaya öncelik verdi. Amca otobüse bindi. Sonra genç arkadaşımız da bindi. Amca söylendi bir süre.

Güzelyalımıza Yakışmıyorsun Amca
Semtin katma değerini düşürüyorsun amca. Güzelyalı’ya yakışmıyorsun.

Keşke
Köpeğe taş atan amca ile genç arkadaşa nefretini kusan amca vs atsa keşke acayip renklenir hayatımız. İkisini de gazlarım. Hadi koçum falan diye.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech