Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

60 metrelik yola dikkat!

60 Metrelik yolda sürdürülen

60 Metrelik yolda sürdürülen yol düzenleme ve kavşak çalışması neticesinde zaman zaman yolda daralmalar meydana geliyor. Sürücüler dikkat!

Geçtiğimiz günlerde 60 metrelik yol olarak bilinen Ahmet Piriştina Caddesi’nde yol yapım ve düzenleme çalışması başlatılmıştı. Yapılan çalışma neticesinde Barış Caddesi ile Ahmet Piriştina Caddesi’nin kesişiminde bulunan kavşağa bağlanan yan yollar iptal edilmişti. Yan yollar iptal edildikten sonra kavşakta çalışmalar bir süre durmuş ve hayat normale dönmüştü.

Aradan bir hafta geçtikten sonra o kavşakta yine Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada, bir önceki çalışmada iptal edilen yan yollar tekrar elden geçirilerek, taşlar yeniden söküldü. Sökülen taşların olduğu alanlar yeni baştan düzenlendi ve kavşakta dönel kavşak yapım çalışması başlatıldı.

Çalışmalar neticesinde zaman zaman ekiplerce yol daraltılıp, trafiğin kontrollü bir şekilde akışı sağlanıyor. O bölgeden geçecek sürücülerin yavaş ve kontrollü olmaları önemle rica olunur.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech