Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanlı yazardan bir kitap daha

Çan’da yerel gazetede muhabir

Çan’da yerel gazetede muhabir olan Muhammed Yavaş, 2017 yılından itibaren haber yazılarını biraz farklılaştırarak, kitap yazmaya başladı. Yavaş’ın geçtiğimiz günlerde üçüncü kitabı da basıldı ve raflarda yerini aldı.

Çan’da duruşu, haberleri ve yazdığı kitaplarla adından uzun zamandır bahsettiren Muhammed Yavaş, üst üste üçüncü kitabını da çıkardı. Yavaş 2017 yılında ilk kitabı olan “Ben Dünyaya Kanka Olarak Gelmişim”i yazdığında önce gençler arasında, özellikle lise öğrencileri arasında okunmaya başlandı. Daha sonrasında gelen ikinci kitap olan “Enişte Bey Diyeceksiniz” ile okur kitlesi de değişmeye başlayan Yavaş, 7’den 70’e herkesin okumaya başladığı bir isim oldu.

Yazar Yavaş, hız kesmeden yazmaya devam ederek, bir yıl içerisinde üçüncü kitabının çıkacağının sinyallerini verdi. Sürekli çıkacak, basıldı, basılacak denilirken, o kitap basıldı ve raflarda yerini aldı.

“Bu da mı gol değil” ile ilgili Yavaş, “3 yılda 3 kitap toplam 649 sayfa yazınca kolay gibi duruyor ama ön hazırlığı çok yordu. On binlerce farklı kelime kullandım ama belki bir o kadar da kitap okudum. Darısı diğer kitapların başına” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech