Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan Arınç’a jet cevap: “Karşı mahalleye yaranmak ve iki alkış almak için…”

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu(YİK)

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu(YİK) Üyesi Bülent Arınç’ın, “Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yoktur” yönündeki açıklaması kulisleri karıştırmaya devam ediyor. Son olarak AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Arınç’ın açıklamalarına “hadi ordan!” şeklinde tepki gösterince Bülent Arınç ise Turan’a “Sen zaman zaman böyle çıkışlar yapıyorsun. Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez. Sana yazık olur. Herkes haddini bilsin” sözleriyle yüklendi. Tartışmaya son cevap ise Bülent Turan’dan geldi. Turan, Arınç’ın ‘karşı tarafa yaranmak ve iki alkış almak’ çabasında olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç’ın, HDP’li Ahmet Türk ile sarf ettiği “Kendisini iyi tanırım. Terörle ilgisi yoktur” şeklindeki sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ahmet Türk polemiği büyüyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Arınç’ın bu çıkışına karşı “Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu!” sözlerini kullanmıştı.

“Sana yazık olur, herkes haddini bilsin!”

Bülent Arınç ise kendisine gelen tepkilere yine çok sert sözlerle cevap verdi. Arınç, “Bülent Turan, benim sana bir ağabeyin olarak tavsiyem budur; boyundan büyük işlere karışma, bilmediğin işlere karışma… Sonra ayıp olur! Sen zaman zaman böyle çıkışlar yapıyorsun. Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez; sana yazık olur. Herkes haddini bilsin. Ben de bileyim. Bülent Turan da bilsin. Başka partilerin başka temsilcileri de bilsin” şeklinde konuştu.

“Hatıralarımızı gölgelemiş, dostlarımızı, liderimizi kırmış, kimin umrunda!”

Tartışmayı sürdüren Bülent Turan dabl bugün  Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Arınç’ın sarf ettiği sözleri, ‘karşı tarafa yaranma çabası’ ve ‘iki alkış alma’ isteği ile bağdaştırarak “Bizim gibi düşünmeyenleri anlamaya çalışmak bir erdemdir ve asla kaybedilmemelidir. Ancak camiamızın belki en büyük sorunu ‘karşı mahalleye’ yaranma çabası. İki alkış alacağım diye gereksiz bu adım siyasi hatıralarımızı gölgelemiş, dostlarımızı/liderimizi kırmış kimin umurunda!” ifadelerine yer verdi.

Bülent Turan’ın bu sözlerine Bülent Arınç’ın nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu…

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech