Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her avukat için 3 fidan

Çanakkale Barosu, doğa ve

Çanakkale Barosu, doğa ve yeşil alanların peş peşe hızla kirlendiği bu günlerde anlamlı bir kararı uygulamaya başladı. Çanakkale Barosu’ndan ruhsatını alan her avukat için 3 fidan bağışlanacak.

Kazdağları’nın ve Çanakkale bölgesindeki termik santraller ve maden projelerinin gündemde olduğu bu günlerde, Çanakkale Barosu doğa talanına karşı atağa geçti. Baro almış olduğu kararla artık her yeni ruhsatını alan avukat için 3 fidan bağışlayacak.

Çanakkale Barosu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Baromuz, mesleğe yeni başlayan her meslektaşımız için 3 fidanı toprakla buluşturuyor. Baromuz, Türkiye’de örnek bir uygulamaya imza atmaya başladı. Son zamanlarda yakılan ormanlara ve Kazdağları’nda yaşatılan orman katliamına kayıtsız kalmayan Baromuz, yeni avukatlığa başlayan her meslektaşımıza 3 adet fidan bağışı projesi başlattı.

Avukat olmak için gerekli stajı başarıyla tamamlayan, meslek yeminleriyle ruhsat almaya ve cüppe giymeye hak kazanan meslektaşlarımı için Baromuz tarafından anlamlı bir proje başlatıldı. Buna göre Baro, mesleğe yeni başlayan her avukatımız adına 3 adet fidan bağışı gerçekleştiriyoruz” cümleleri kullanıldı.

Barı Başkanı Bülent Şarlan ise konuya ilişkin, “Çanakkale Barosu’nun başlattığı bu projeyi ülkemizdeki diğer Barolarla da paylaşıp, devamını sağlayacağız Başlattığımız bu projenin ülkemizin her yerinde karşılık bulmasını umut ediyor, böylelikle yakılan ve yok edilen ormanlarımızı yeniden yeşillendirmeyi hedefliyoruz” ifadesinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech