Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
H. Ayşe İrim

Erkek sinek

Gün geçmiyor ki vasatın birinin kadınlar, onların yaşam pratikleri, ne yiyip ne içecekleri, ne giyecekleri konusunda saçmalamasına maruz kalmayalım.

Genellikle bir tarikatın yetkilisi diye nitelendirebileceğimiz kişiler tarafından yapılıyor bu tür fikir kusma eylemleri.

Son olarak ‘Cübbeli’ Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün bir videosu ortaya çıkmış. Ekonomik bozuklukları yine çalmaya çırpmaya falan değil kadınların çalışmasına da bağladığı disiplinler üstü konuşmasında beyefendi “Kadınların çalışması çok büyük bir fitne fesatlık. Misli yok, kadınların çalıştığı ortama erkek sinek girmeyecek. Kadınların erkek ortamında çalışması gibi bir fesat varken böyle bir memleket düzelir mi?” diye zırvalamış.

Beni çalışır çalışmaz kısmı bırakın sinirlendirmeyi, güldürmedi bile. Dikkate alınacak bir beyan değil çünkü. Yalnız ortama erkek sinek girmeyecek kısmı karışık.

Şimdi, sinek büyük bir familyanın ortak adı. At sineği var, meyve sineği var, sivrisi var karası, güz sineği var, salkım sineği var, lağım sineği var, bostan sineği var. Var Allah var.

Kendi çapımda kısa bir araştırma yaptım da sineğin erkeğinin dişisinin nasıl anlaşılabileceğini bulamadım. Tabii bu işin uzmanları (biyologlar vesaire) biliyordur muhakkak ama Cübbeli Bey’in herhangi bir konuda eğitimi olduğuna ya da kendini eğittiğine dair herhangi bir izlenim edinmediğim için bu konuyu nasıl çözdüğünü merak ettim.

Sivrisinekler tamam. (Gerçi onların da bin tane alt türü var ama hadi diyelim) Çünkü yalnızca dişileri ısırıyormuş bizi. E peki geri kalanı ne olacak?

Ya peki erkek hamamböcekleri de aynı kısıtlamaya dahil mi?

Ya erkek karıncalar?

Aaaa sahi ya, karıncaları napacağız?

Her evde var, üstelik adı üstünde duası bile var; Karınca Duası diye.

Ne yapacağız onları? Tek tek ayıklayıp, evimizden def etmezsek fesatlığın dibine mi vurmuş olacağız?

Bilim insanlarına seslenelim o halde bir kez daha, (Cübbeli Beye seslenecek halim yok), ricamızdır efendim, bizlere öyle bir alet icat edin ki eklembacaklılar, sinekler vesaire mahlûkatı erkek ve dişi olarak ayırıp, fitnenin köküne kibrit suyu dökelim.

Hayırlısı…

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech