Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de yeni bir kütüphane açıldı

Çanakkale Savaşları üzerine yazılan

Çanakkale Savaşları üzerine yazılan tüm kaynakların yer aldığı, Çanakkale Savaşları Kütüphanesi halkın kullanımına açıldı.

Okuma oranının ve kütüphane hizmetinden faydalanma oranlarının oldukça yüksek olduğu Çanakkale’de bir kütüphane daha hizmet vermeye başladı. İl Halk Kütüphanesi tarafından geçtiğimiz gün paylaşılan bilgilerde, Çanakkale Savaşları üzerine yazılan tüm kaynakların yer aldığı bir kütüphane kent halkının hizmetine sunuldu.

İl Halk Kütüphanesi resmi hesabından yapılan paylaşımda, “Çanakkale Çevre ve Doğa Dernekleri Federasyonu tarafından oluşturulan ve dünyada Çanakkale Savaşları üzerine yazılan bütün kitapların yer alacağı “Mehmet İhsan Gençcan Çanakkale Savaşları Kütüphanesi”, Anafartalar Zaferi’nin 104. Yıl dönümü olan 10 Ağustos günü açıldı. Kütüphanenin düzenlenmesi ve tüm teknik işler kütüphane personelimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Emeği geçen herkese teşekkür eder, daha nice kütüphaneler açılması ümidiyle halkımıza hayırlı olmasını dileriz” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech