Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

ANALARIN İSYANI

Devlet gücünü gösterdi. Hacire Anne fitili ateşledi. Yüreği kor olan analar, isyanı başlattı. Bu başkaldırış, PKK’yı ve onun yandaşlarını perişan edecektir. Millet artık korkmuyor. Çünkü arkasında Devlet gücünü görüyor. Bu üstün mücadeleyi veren güvenlik güçlerimizi yürekten kutluyoruz. Onların başındaki Süleyman Soylu’yu tebrik ediyoruz. Devlet üç beş soysuza bu ülkeyi teslim etmez. Anaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Ne yazık ki anlı şanlı sanatçılarımızdan ses yok. Kaz Dağları için ağıt yakan, resital verenlerden, saz çalanlardan çıt yok. Tunceli’den kalkıp, Çanakkale’deki protestoları desteklemeye gelen, hümanist, Komünist Belediye Başkanı da sus pus. Taaa İstanbullardan işini gücünü bırakıp, HDP’lilere destek vermek için Diyarbakır’a giden, onlarla halay çeken, seçim öncesi Allah, kitap; Kuran diyen İmamınoğlu ise dut yemiş bülbüle dönmüş. Artık HDP’nin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. HDP’li Belediyelerin de terör örgütüne hizmet ettikleri aşikardır. Zaten bir Allahın kulu da çıkıp, ”Biz terör örgütüne yardım etmedik” demiyor. Diyemiyor. Neymiş? Demokrasiymiş. Seçimle gelenler seçimle giderlermiş. Rahmetli Erbakan’ın deyimi ile ”Hadinin oradan”. Yüreği yanan analar, Tarkan’a, Fazıl Say’a ve diğer sanatçılara çağrıda bulunuyorlar. Gelin bize destek veri diyorlar. Allah aşkına. Bu nasıl bir anlayış? Devlet aleyhine, Hükümet aleyhine her türlü faaliyette ortaya çıkanlar, yüreği yanan annelerin yanında yer almıyorlar. Bakınız. Burası çok önemlidir. Çocuğu dağa giden anneler, çocuklarını HDP’den istiyorlar. Bir anne şöyle haykırıyor “Burası Kandil’in merkezidir”. Buyurunuz işte. Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok.

NEREDESİNİZ?

MHP’de “Türk Milliyetçiliğini yaşayamadık” diyerek, tarlalarda kongre yapmaya kalkanlar! Neredesiniz? Neden kükremiyorsunuz?

Analar HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde nöbet tutarken, muhalefetten ses soluk çıkmıyor. Oturdukları koltukları, terör örgütü destekçilerine borçlu olan bir grup ise cılız bir ses çıkarabildi. Tarlalarda, tel örgüler önünde, toplantılarda esip gürleyenlerin sesi kısıldı. Anaları destekleyeceğine, devleti suçlu buldu. Çünkü ortada diyet var. Muhalefetten hiçbir parti çıkıp da bu terör destekçisi parti kapatılsın diyemiyor. Anaların gözyaşı dinsin. Anaların yanındayız diye haykıramıyor. Haluk Levent gibi sanatçılar. Cüneyt Özdemir gibi basın mensupları, analara destek verince de tu kaka ediyorlar. Bu nasıl anlayış? Taksim’de bir ağaç kesildi diyerek devlete başkaldıran geziciler, dağa çıkarılan, kaçırılan genç yavrular için, neden ses çıkaramıyorlar? İnsana değer vermiyorlar mı? Kimse kusura bakmasın. İki yol var. Vatanseverseniz, devletin yanında yer alırsınız. Bakınız. Devlet ile hükümeti karıştırmayalım. Devlet; ebedi müddettir. Hükümetler gelip geçer. Devlet yıkılırsa, ileride hükümet olma planları yapan muhalefet partileri, hükümet edecek bir devlet bulamazlar. Gelin, teröre karşı hep birlikte dik duralım. Siyasi hesaplaşmayı bir kenara bırakalım. Çünkü başka Türkiye yok.

Sağlıcakla kalınız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech