Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolu Maratonu heyecanla bekleniyor

Vali Orhan Tavlı, Türkiye

Vali Orhan Tavlı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer’i makamında kabul etti. Vali Tavlı, bu sene koşulacak Gelibolu Maratonu ile ilgili bilgi aldı.

Turkcell Gelibolu Maratonu bu sene 6 Ekim tarihinde koşulacak. 10 bin sporcunun katılması beklenen Gelibolu Maratonu ile ilgili Vali Orhan Tavlı, geçtiğimiz gün turizmciler Ahmet Çelik ve Armağan Aydeğer’den bilgi aldı.

Valilik tarafından paylaşılan haberde, “Ziyarette,  Vali Orhan Tavlı’ya Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer tarafından 2018 yılında gerçekleştirilen Turkcell Gelibolu Maratonu’na Afganistan, Avusturya, Azerbaycan, İsviçre, Almanya, Mısır, Etiyopya, Fransa, İngiltere, Yunanistan, İran, İtalya, Japonya, Moldova, Yeni Zelanda, Romanya, Amerika, Venezuella ve Güney Afrika’dan “Barış İçin Koşuyoruz” sloganı ile düzenlenen ve maraton, yarı maraton, 10 kilometre ile halk koşusu olmak üzere dört kategoride toplam 6 bin yarışmacının katıldığı, 6 Ekim 2019 tarihinde ise dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olan Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleştirilecek Turkcell Gelibolu Maratonu’na 10 bin sporcunun katılacağı bilgisini verdiler.

Turkcell Gelibolu Maratonu’nun Çanakkale’nin dünya çapında tanıtımına büyük katkısı olduğunu vurgulayan Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti” cümleleri yer aldı.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech