Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’ın fotoğrafları ilgi gördü

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın çekmiş olduğu fotoğraflar, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde sergilendi. Fotoğraflar oldukça ilgi gördü.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın çekmiş olduğu fotoğraflar, Cumartesi günü İÇDAŞ Kongre ve Fuar Merkezi’nde sergilendi. Akif belgeselinin galasından önce, galaya gelen konuklara, Grup Başkanvekili Turan fotoğraflarını bizzat kendisi gösterdi. Çekmiş olduğu fotoğraflarla ilgili ilgililere bilgilendirmelerde bulundu.

Turan tarafından serginin girişinde kaleme alınan dizelerde ise, “Biz insanlar, cüceler ülkesine düşmüş Güliver gibiyiz. Sırılsıklam uzanmışız yere. Düştüğümüz yere bağlayan sicimlerin hiçbiri bizi orada tutacak kadar güçlü değil fakat kalkmak iradesi yok içimizde. Yakamızdaki bir rozetin, cebimizdeki bir kimlik kartının, masamızdaki hesap defterlerinin arkasına saklanıyoruz büyü bir aymazlıkla.

Hayatı basitleşen insan gittikçe küçülüyor demektir. Medeni zevkler yerine dedikodu ve sair alışkanlıklarla zenginleştirilen bir hayatın bırakalım cemiyetini, kişinin kendisine ne faydası vardır. Her birini dünyanın farklı yerlerinde çektiğim bu fotoğraflar aynı zamanda bir itirazı dillendiriyor.

Göz bakar, gönül odaklanır. Göz görür, gönül hoşlanır. Bu fotoğraflardaki iddia tanıdıklarımı ve heyecanımı paylaşmak hevesimden ibarettir” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech