Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“30 Ağustos altın bir sayfadır!”

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bugün Valiliğin töreni düzenlendi. Valilik töreninin ardından CHP ve İYİ Parti alternatif tören tertip ettiler.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti, Cumhuriyet Meydanı’nda alternatif tören düzenlediler. Düzenlenen törene, Çanakkale CHP Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ile birlikte, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık da katıldı.

Törende konuşan CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, “30 Ağustos Zaferi bizi özgürlüğe kavuşturan altın bir sayfadır.  30 Ağustos günü ‘Ya İstiklal ya ölüm’ diyerek yola çıktığı yolda hedefine ulaşmış, bu topraklarda yaşayan insanların asla tutsaklaşamayacağını bütün dünyaya göstermiştir.

Ülkemizin Cumhuriyet döneminde elde ettiği tüm bu kazanımlar, 17 yıllık AKP İktidarında, yani tek adamlık rejiminde teker teker satılmıştır. Son olarak da Türk Silahlı Kuvvetlerin namlusu olan Sakarya’daki Tank Palet fabrikası Katar ordusuna peşkeş çekilmiştir” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech