Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geyikli yağlı güreşleri nefes kesti

Geyikli Belediyesi tarafından bu

Geyikli Belediyesi tarafından bu sene 5.si düzenlenen Geyikli Kültür ve Zeytin Festivali kapsamında düzenlenen yağlı güreşler ilgi ile takip edildi. Çok sayıda sporcunun katıldığı güreşler nefes keserken, Başpehlivan ise Orhan Okulu oldu.

Bu sene 5.si düzenlenen Geyikli Kültür ve Zeytin Festivali beldede heyecan yarattı. Festival kapsamında düzenlenen yağlı güreşler ise nefes kesti. Geyikli’de düzenlenen etkinliklere, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kırkpınar güreşlerinin ağası Seyfettin Sevim ve çok sayıda davetli katıldı.

200 güreşçinin katıldığı yağlı güreş etkinliğinde 28 başpehlivan da bulundu. Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda Başpehlivan Orhan Okulu oldu.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında, “5. Geyikli Yağlı Güreş Kültür Etkinlikleri ve Zeytin Festivali kapsamında gerçekleştirdiğimiz Geyikli Yağlı Güreşlerinde desteklerini esirgemeyen Ezine Kaymakamımız Ali İkram Tuna ve Kırkpınar efsane ağası sayın Seyfettin Selim beye, güreş ağası Volkan Temiz beye, yağlı güreşlerimize teşrif eden diğer tüm ağalarımıza, Belediye Başkanlarımıza, komutanlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza ve belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, Geyikli esnafımıza, sporcularımıza, hakemlerimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech