Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezine’de çalışmalar hızla devam ediyor

Ezine’de üst yapı çalışmaları

Ezine’de üst yapı çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçede üst yapı çalışmalarının yanı sıra hayvan barınağı için de girişimlerde bulunuldu.

Yıllardır Ezine’nin kanayan yarası olan bitmek bilmeyen alt yapı çalışmaları ve bozuk yollar ilçe halkını geçtiğimiz dönemlerde çileden çıkartmıştı. Sürekli olarak tozun, toprağın içinde ilçede dolaşan vatandaşlar sorunun çözümünü ve gereğinin yapılmasını her fırsatta dile getirdiler.

İlçedeki alt yapı çalışmaları Ezine Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemlerde büy ük ölçüde tamamlandı, sokaklara parke taşı döşemeleri yapıldı. Belediye tarafından şimdilerde kanalizasyon ve içme suyu ev bağlantılarının bazı sokaklarda tamamlandığı dile getirildi.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımında, “Kanalizasyon ve içme suyu ev bağlantısı tamamlanan sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımız, kanalizasyon ve içme suyu ev bağlantısı olmayan sokaklarımızda bağlantı çalışmalarımız ve ayrıca Ezine’mizin ihtiyacı olan güzel bir hayvan barınağı için ekiplerimiz çalışmalara devam ediyorlar” cümlelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech