Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Herkes Kendine Gelsin!”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti il teşkilatı ve il müdürleri, Biga’nın Örtülüce köyünde açılan halı sahanın açılış törenine katıldı. Açılışın ardından konuşan Bülent Turan, Çanakkale’nin adını kötülemek isteyenler olduğunu belirterek “Artık herkes aynaya baksın, herkes kendine gelsin. Çanakkale’mizi tarımda, turizmde geri götürecek adımlardan vaz geçin!” ifadelerini kullandı.

Örtülüce köy muhtarlığı tarafından düzenlenen açılış programına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti il teşkilatı ve il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninin ardından konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan şu ifadelere yer verdi:

“Herkes aynaya baksın!”

“Bugün çok kıymetli bir yatırımın açılışı için bir aradayız ama açılışın rakamı büyüklüğü bir yana şu çok önemli; 2002 yılında bundan 17 yıl önce tüm Çanakkale’de lisanslı sporcu sayısı 642. Şu 17 yılda futbol sahaları, voleybol, basketbol sahaları, teşvikler, projeler, çalışmalar ile her alanda adım attık. Alt yapımızı güçlendirdik. Öğretmenlerimizi buralara getirdik. Öğrencilerimizi teşvik ettik. 2019 yılı başı itibariyle şuan Çanakkale’mizde 33 bin 750 tane lisanslı sporcumuz var. 642 olan sayı 33 bin 750 olmuş. 650’yi 700, bin yapmışız demiyorum. Köylerde bu imkanlar olmasa, öğretmenler, öğrenciler teşvik edilmese, muhtarlar kurum müdürleri omuz vermese bu olur muydu? Çanakkale’de 30 binden fazla lisanslı sporcu olması demek daha az uyuşturucu, kavga demek. Daha az problem demek. Bunlar çok kıymetli işler keşke imkan olsa da her köye, her okula bunları yapsak. Onu da yapacağız inşallah yavaş yavaş. Biga İdiriskoru köyü, Ağa köy, yol indi, elmalı köyü ve Örtülüce köyüne bu halı sahaları yaptık. Yeni yıl içerisinde daha da yapmaya devam edeceğiz. Biz bu işleri yaparken eylem yapan, Çanakkale adını kötüleyen insanlara rağmen diyorum ki siyaset hizmetle olur kardeşim. Siyaset kavgayla, polemikle değil üreterek olur kardeşim. Türkiye’de madem 4 yıl seçim olmayacak, herkes aynaya baksın, herkes kendine gelsin, Çanakkale’mizi tarımda, turizmde geri götürecek adımlardan vaz geçin. Tarih de, turizm de, sanayi de spor da çok kıymetli bu memleket için. Hepsini büyütmek bizim görevimiz.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech