Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fazıl Say’dan sessizlik vurgusu

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Pazar günü Kirazlı’da olacak. Kazdağları’na destek olmak için Çanakkale’ye gelecek olan Say, sosyal medya hesabından sessizlik vurgusunda bulundu.

Say yapmış olduğu paylaşımda, “Konser Çanakkale Belediyesi himayesinde gerçekleşiyor. Pazar sabah saat 11.00’de konser başlıyor. Kirazlı-Balaban mevkii, Çanakkale’ye yaklaşık 30 km. Sabah 09.30’da Çanakkale’den konsere otobüsler kalkıyor. Konserde programda klasik müziğin değerli bestecilerinin eserleri ve kendi eserlerim var. Tamamı piyano solo bir orman resitali olacak.

Sessiz ve sükunetli bir ortamda sesleri doğaya iletmek isterim ayrıca bu doğa katliamını içeren bir de Kazdağları marşı besteledim. Onu ilk kez o konserde çalacağım.

Konserin mesajı, doğaya, yaşama, güzel ülkemize ve binlerce yıllık derin tarihimize sahip çıkmak. Bunu, büyük bir saygı ve sevgi ortamında yapacağız. Bana konsere kaç kişinin geleceği soruluyor, bu konuda hiç birimizin fikri yok. Gelmek isteyen çok insan olduğunu biliyoruz” cümlelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech