Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Kordon’da tuvalet sorunu

Çanakkalelilerin vakit geçirmeyi sevdiği

Çanakkalelilerin vakit geçirmeyi sevdiği alanların başında gelen Yeni Kordon’da uzun zamandır var olan tuvalet problemi yaz aylarında sıkıntı vermeye devam ediyor. Vatandaşlar iğrenç bir durumla karşı karşıyayız tepkisinde bulundular.

Çanakkale’de vatandaşların vakit geçirdiği alanların başında gelen Yeni Kordon son zamanlarda büyük bir problem yaşıyor. Problemin adı tuvalet sorunu!

Geçtiğimiz dönemlerde Halk Bahçesi içerisine tuvalet yapılmış, tamamen ücretsiz olan tuvalet vatandaşların kullanımına sunulmuş ve kamusal bir sorun ortadan kaldırılmıştı. Kordon boyunda yürüyüşe çıkan vatandaşlar ve kente gelen turistler halk bahçesindeki tuvaleti yoğun bir şekilde kullanır oldular.

Aynı hassasiyete yeni kordonda rastlanılamadı. Yeni kordon halkı uzun zamandır tuvalet problemini yaşıyor. Özellikle akşam saatlerinde yediden yetmişe vatandaşların vakit geçirdikleri kordonda bulunan tuvaletler belli bir saatten sonra kapatılıyor. Sorun tam da bu tuvaletler kapatıldıkdan sonra başlıyor. Kumsalda vakit geçiren kentliler tuvalet ihtiyaçlarını, balkon altlarında, apartman kenarlarında, apartman camlarının önünde gideriyorlar diyen mahalleliler konunun bir an önce çözüme kavuşmasını bekliyorlar.

Yetkililere seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar, gece 00.00’dan sonra balkona çıkamıyoruz, neredeyse her gün camın önünde birisi tuvaletini yapıyor cümleleri ile tepkilerini dile getirdiler.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech