Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlar sosyal medyadan atıştılar

Ezine’nin geçmiş dönem Belediye

Ezine’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Haluk Bababoğlu sosyal medyayı son günlerde aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Babaoğlu şahsi sosyal medya hesabından Kazdağları ve Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile ilgili cümleler dile getirdi. Babaoğlu yaptığı paylaşımlarda doğrudan Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı hedef aldı. Öte yandan Grup Başkanvekili Turan’ın, “Bırakın dedikodu yapsınlar, hakkımıza girsinler, günahlarımızı alsınlar, şahsi menfaat ve talepleri yerine getirilmeyince iftira atsınlar. Dönüp yazıklar olsun bile demeyeceğiz” söylemleri sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı.

Babaoğlu Kazdağları’nda yapılan ağaç kesimleri ile ilgili, vatandaşa bugüne kadar neredeydiniz diyorsunuz, hadi vatandaş kesimleri görmedi siz devlet olarak neredeydiniz sorusunu Grup Başkanvekili Bülent Turan’a sordu. Öte yandan eski başkan, bana herkesin içerisinde İl Genel Meclis Başkanlığı teklif edildi mi edilmedi mi diye sordu.

“Kesilen ağaçları ve siyanürün tehlikesini bilmiyoruz”

Babaoğlu, Kazdağları’nda yürütülen metalik madencilik faaliyeti ile ilgili geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı hedef alan Babaoğlu, ağaçlar kesilirken hadi vatandaş görmedi, siz devlet olarak da mı görmediniz diye sordu.

Babaoğlu’nun yapmış olduğu paylaşımın tamamı; “Kaz Dağları ile ilgili kesilen ağaçlar ve siyanür tehlikesinin boyutunu bilmiyoruz. Ancak; Bundan dolayı eylem yapmaya kalkan insanlara dün ağaçlar kesilirken, nerede idiniz sorusu hem de yetkili bir ağızdan sorulması, Cumhurbaşkanımızın liyakat sözlerinin önemini bir kere daha ortaya koymuştur.

“Sen devletsin sen de mi görmedin?”

Kardeşim hadi halk görmedi yine fark etti, sen devletsin sen de mi görmedin derler adama. Eğer ülke ekonomisi için bu yatırımların yapılması, dolayısı ile ağaçların kesilmesi elzemdi ise bunu anlat halka (bilgin varsa) Arama ruhsatları nedir? Arama ruhsatları hangi aşamada alınır? Akabinde işletme ruhsatı nasıl alınır bunları bilmek ondan sonra veriliş tarihlerini değerlendirmek lazım.

“İnsanların bilgiye ihtiyacı vardır”

Arama ruhsatı ile bir tek ağaç dahi kestiremezler! Halkın beklediği, bu yatırımı yapan Kanadalı şirketin ve ülkemizin ne kazandığını bilmektir. Kötü kokular duymak istemeyen insanların rahatlatılması için bu bilgilere ihtiyaç vardır.”

“Kamuoyunun bunları bilmesi gerekiyor”

Babaoğlu dün yaptığı paylaşımda ise biz Türkiye vatandaşlığı görevimizi yerine getiriyoruz, biz Ezine evladıyız vurgusunda bulundu. Kamuoyunun bunları bilmesi lazım diye yapılan paylaşımda, “Bugüne kadar girmek istetemedim ancak bu kadar itham karşısında cevap vermem gerektiğini düşünüyorum. Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan herkesin içinde defalarca bana hem de insanların içinde İl Genel Meclisi Başkanlığı’nı teklif etti mi etmedi mi? Ben bu talebi elimin tersiyle ittim mi itmedim mi?

“ Haşhaşiler sağda solda dedikodu yapabilirler!”

Para konusunda gelince çok şükür kimse bana teklif bile edemez. Sadece tetikçilik yapan haşhaşiler sağda solda dedikodu yapabilirler. Haluk Babaoğlu makam, para kavgası yapmıyor, yanlış olanın karşısında dikiliyor, Türk vatandaşlığı görevini yapıyor. Biz Ezine evladıyız ve bu ilçede öleceğiz inşallah!” cümleleri yer aldı.

Babaoğlu’nun yapmış olduğu paylaşımlara karşılık olarak, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın cümleleri geçtiğimiz günlerde sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı.

“Dönüp yazıklar olsun bile demeyeceğiz”

Grup Başkanvekili Turan’a ait o cümleler; “Bırakın dedikodu yapsınlar, hakkımıza girsinler, günahlarımızı alsınlar, şahsi menfaat ve talepleri yerine getirilmeyince iftira atsınlar. Dönüp yazıklar olsun bile demeyeceğiz”

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech