Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan gaziye ziyaret

AK Parti TBMM Grup

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bayramiçli gazi Fuat Berkit’i tedavi görmekte olduğu Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, geçtiğimiz günlerde Hakkâri’de yol kenarına tuzaklanan el yapımı patlatıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve Bayramiç Tongurlu köyünden olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fuat Berkit’i Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a Sağlık İl Müdürü Ali Taşçı, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Müdürü Alpaslan Özbaram da eşlik etti.

Doktorlardan gazinin sağlık durumu hakkında bilgi alan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan “Şehit yakınları ve gazileri çok önemsiyoruz. Onlar bu vatan için savaşıp, canlarını verdiler. Vücutlarının bir parçalarını kaybedip, gazi oldular. Onlara ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Allah acil şifa versin “dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech