Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyuşturucudan yakayı sıyıramıyoruz!

Çanakkale’de önceki gün yapılan

Çanakkale’de önceki gün yapılan operasyonlarda 38,1 gram Bonzai, 3 kök Hint keneviri ve 6,33 gram Hint keneviri tohumu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün haberine göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce İl Merkezi ve ilçelerde Uyuşturucu Madde Satışı yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda; 26.07.2019-02.08.2019 tarihleri arasında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan 19 şüpheli, “İzinsiz Hint Keneviri Ekimi (2313 SKM)” suçundan 1 şüpheli ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan da 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan 1 şüpheli ise çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 38,1 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, 3 kök Hint Keneviri, 6,33 gram Hint Keneviri Tohumu ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 7.995 TL ele geçirilmiş olup tüm maddelere ve paraya el konuldu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech