Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayıp kişiyi Roka buldu

31 Temmuz’da kaybolan zihinsel

31 Temmuz’da kaybolan zihinsel engelli ve şeker hastası S.B., ertesi gün iz takip köpeği Roka tarafından yaşadığı köyün 2 kilometre ilerisinde bulundu.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nın haberine göre 1 Ağustos 2019 günü saat 13:30 sıralarında Ezine ilçesi Çetmi köyünde ikamet eden E.Ö. isimli kadın karakola müracaatta bulunarak zihinsel engelli ve şeker hastası kardeşi S.B. isimli şahsın 31 Temmuz 2019 günü saat:23:00 sıralarında evden “dışarı gidiyorum” diyerek evden ayrıldığını ancak geri gelmediğini belirterek Ezine İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurdu.

Ailenin kendi çabaları ile S.B.’yi bulamadıklarını belirtmeleri üzerine Ezine İlçe Jandarma Komutanlığından görevlendirilen 3 Jandarma Asayiş Timi, 1 Trafik Timi ve 1 Motosikletli Asayiş Timi ile İl Jandarma Komutanlığından görevlendirilen iz takip köpeği Roka ile aynı gün arama faaliyetlerine başlandı.

Aynı gün saat:20:00 sıralarında şahıs Çetmi köyünün 2 km ilerisinde arazide, meşelerin arasında yatmış, bitkin vaziyette Roka tarafından bulundu. Şahsa olay yerinde ilk müdahale sağlık ekiplerince yapılarak ileri tetkik ve tedavi için Ezine Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech