Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

260 Kaçak Göçmen Yakalandı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında; 29 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen 17 düzensiz göç olayında 200 Afganistan, 60 Suriye uyruklu düzensiz göçmen ve düzensiz göçmenlere organizatörlük yapan 7 şahsın yakalandığı açıklandı.

Yapılan açıklamada Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 29 Temmuz ve 2 Ağustos tarihleri arasında meydana gelen 17 düzensiz göç olayında 200 Afganistan, 60 Suriye uyruklu düzensiz göçmen ve düzensiz göçmenlere organizatörlük yapan 7 şahsın yakalandığı belirtildi. Ayrıca meydana gelen olaylarda 6 otomobil ve 1 minibüsün ele geçirildiği bildirilirken yakalanan 200 Afganistan uyruklu düzensiz göçmenin Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildiği Suriye uyruklu 60 düzensiz göçmene ikamet etmekte olan illerine gönderilmeleri için tebliğ yapıldığı belirtildi.

Öte yandan Z.E. , A.T. , M.U. , F.G. ve E.G. isimli organizatörler tutuklanarak cezaevine gönderilirken T.Ç. ve M.T. isimli organizatörler ise ifadeleri alındıktan sonra Ayvacık Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech