Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Serbest Stil Yazılar – Adamlar Dışarı!

Bizim coğrafyanın en büyük sorunu adamlık. Ne zaman adamlıktan bahseden bir tip görsem MİDEM SIKIŞIYOR. KUSMAK İSTİYORUM.

Diyebilirsiniz ki “sen adam olmadığın için olabilir mi?”

Olabilir efendim neden olmasın. Her şey olabilir. Büyük konuşmamak lazım.

Adam şöyle yapar. Adam böyle olunur. Adam dediğin saçını öyle yapmaz. Adam dediğin öyle konuşmaz. Adam dediğin o siyasi görüşü desteklemez falan diyen tiplere bir dikkat edin hepsi dandik tipler.

Ben henüz istisna görmedim.

Adamlık karteli futbol endüstrisine sağlam sızmış. Federasyona kayıtlı bir grup “adamlık” konusuna deyim yerindeyse saplanmış. Bu grubun lideri Arda Turan ya da Emre Belüzlğpasdğ ya da Volkan Demirel olabilir emin değilim. Laf açılmışken söylemek isterim; Volkan Demirel iyi bir savunma oyuncusu.

Şarkıcılar arasında da böyle bir ekip var. Adamlık kartelinin şarkıcılardan sorumlu yöneticisi Nihat Doğan olabilir. 15 Kişiye saldırdığı bir şarkısı vardı kendisinin. Ayrıca ruhların diz çökebildiği ile ilgili bir iddiası var ki TAM ANLAMIYLA REZİLLİK. Ruhun eklemi olmaz. Ruh diz çökmez.

Adamlık kartelinin medya ayağına ROK bakıyor olabilir. Adamlık konusunda çok fazla fikri varmış gibi duruyor. En son verdiği röportajda Boşnaklar beni çok sever ben de onları ayrı severim demiş. “Ayıbıyla oturmak” gibi güzel bir deyimimiz var keşke ona uysaymış. (Konu dışı olacak ama ev kredileri çok artmış)

Vergilerini ödeyen bir vatandaş olarak şunu söylemek istiyorum. ADAMLIK mevzusuna saplanmış tipler ülkemizin kalitesine ciddi ölçüde zarar veriyorlar. Keşke ADAM ADASI falan diye bir yer olsa. Hepsini oraya koysak. Sonra ben bir röportaj versem. ADAM ADALILAR beni çok sever ben de onları ayrı severim.

 Dipnot: Adamlar grubu bu genellemenin dışında. Onların bazı şarkıları güzel. Gerçi son albümde biraz bozmuşlar.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech