Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Farklı bir konseptle kapılarını açtı

Barlar sokağında uzun süredir

Barlar sokağında uzun süredir hizmet veren Cadı Cafe, konsept değişikliğine giderek, geçtiğimiz gün tekrar açıldı. Açılışa CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’da katıldı.

Barlar sokağında Cadı Cafe olarak hizmet veren mekan sahibi Uğur Akansu’nun dokunuşları ve rötuşları ile By Cadı Shot&Cocktail oldu. 10 yıldır esnaflık yapan 32 yaşındaki Uğur Akansu tarafından konsept değişikliği ile tekrar hayata geçen mekanın açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Açılışa CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’da katıldı.

Çanakkale’de şat ve kokteyl alanında eksiklik olduğunu dile getiren Akansu, bu alanda iddialı olduğumuzu düşünüyoruz diyerek vatandaşları mekanına davet etti.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, “Özgürlüklerin ve barışın kenti Çanakkale’mizde yeni bir mekanın açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Uğur kardeşimize başarılar diliyoruz. Kentimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Uğur Akansu, “Ben Çanakkaleliyim. 6-7 yıldır burada esnaflık yapıyorum. Mevcut olan bir iş yerini konsept değişikliği ile farklı bir alan haline getirdik. Güzelde oldu diye düşünüyorum. 32 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır esnaflık yapıyorum. Esnaflık baba mesleği, tahsil olarak sosyoloji bitirdim ama sektörden kopamıyoruz. Ben işimden keyif alıyorum ve herkesin keyif alacağı işi yapmasını diliyorum.

Mekanımızın konseptini tamamen değiştirdik. Cafe iken alkollü mekana döndük. Çanakkale’de şat ve kokteyl eksikliği olduğunu gözlemledim ve kokteyl sever olarak böyle bir dönüşüme giriştik. Özellikle tasarım, uygulama gibi noktalarda kendim bulundum. İnsanların mekanda gözlerinin gördüğü birçok şeyin yaratıcısı benim. Beğenen olur beğenmeyen olur ama ilk aldığım olumlu tepkiler beni memnun etti.

Burası biraz daha insanların ayakta durduğu butik bir mekan… Ortalama 70-80 kişiyi aynı anda mekanımızda ağırlayabileceğiz. Planlarımıza göre haftada bir DJ ve canlı müzik performansları olacak…”

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech