Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

2090’lar Türkiye

İyi akşamlar. Nivmedia Haber Turu’ndasınız.

Mullen Dijital’den yanıt
Mullen Dijital CEO’su Ahmed Mullen şirketin ekonomik zorluklar çektiği ile ilgili çıkan haberleri yalanladı. Mullen “Mars’a en fazla insan taşıyan şirketlerden birinin ekonomik zorluklar yaşadığını iddia etmek aptalca” dedi.

Dördüncü Köprü Yıkıldı
Dördüncü köprü de yıkıldı. İstanbul’un son köprüsü bugün yıkıldı. 2040 yılında yapımı tamamlanan dördüncü köprü 10 senedir tek başına hizmet veriyordu. Ulaşım Hava Amirliğinden yapılan açıklama şöyle “Uçan arabaların yaygınlaşması köprülerin kullanımını gereksiz kıldı.Bu sebeple 3-4 senedir neredeyse kullanılmayan Dördüncü köprüyü bugün öğle saatlerinde yıktık.”

Menz-hel Aramızdan Ayrıldı
Yaşayan son Trapçi olarak bilinen Menz-hel hayata gözlerini yumdu. 2020’li yılların başında ortalığı kasıp kavuran Trap müzik akımının en önemli temsilcilerinden birisi olarak gösterilen Menz-hel dün gece hayata veda etti. Müzik otoriteleri “mavi gezegen için trap bitmiştir” açıklamasında bulundular.

Y&R’dan veri gizliliği açıklaması
İçerik eşleştirme motoru Y&R vatandaşların MiR* görüntülerini kaydettiği ile ilgili haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. Konu ile ilgili detayları öğrenmek için Huse Dicit’e bağlanıyoruz.

*Gelişmiş bir VR Teknolojisi. 2020’lerde akıllı telefon kullanımına denk olan bu teknoloji kullanıcıların taktıkları gözlük aracılığı ile sanal dünyaya bağlanmasını ve günlerinin büyük bölümünü sanal gerçeklikte geçirmelerini sağlıyor.

+İyi akşamlar Huse.

-İyi akşamlar Sofya.

+Y&R’ın veri gizliliği ile ilgili açıklamlarını bize anlatır mısın.

-Dijital Devrim sonrası bütün ülkelerce kabul edilen bir yasa vardı biliyorsunuz. Bu yasa her insanın Y&R içerik eşleştirme motoruna kaydını zorunlu tutuyordu. Muhalif Gruplar iddialarını bu yasaya dayandırıyorlar. Muhaliflerin eleştirilerine göre MiR görüntülerinin tamamı Y&R tarafından veri toplama bahanesi ile depolanıyor.

+Peki muhalifler neden bu kadar öfkeliler?

-Muhalifler neden öfkeliler istersen onların açıklamarına bir bakalım. “Gezegenimiz daha önce hiç bir dönem de yaşamadığı despotizmi yaşıyor. Özel hayatlarımızla ilgili veriler gelişi güzel toplanıyor. Suç işlediğimize yönelik hazırlanan belgelerin asıl amacı muhalefeti susturmak”

+Teşekkürler Huse.

-İyi akşamlar Sofya.

Haber bültenimiz sonra erdi. İyi akşamlar.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech