Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmza toplamaya hazırlanıyorlar!

Demircioğlu Caddesi esnafı, kapatılan

Demircioğlu Caddesi esnafı, kapatılan yaya geçitlerinden şikayetçi… Öyle ki, dükkanlarına ürün temininde bulunmak isteyen esnaf, kendilerine gelen nakliye araçların ancak topun olduğu tarafa park edilmesine izin verildiğini fakat kapanan yaya geçitleri yüzünden ürünlerin aktarımının da imkansız hale geldiğini söylüyor. Bu sıkıntı ise dertlerine bir çare arayan esnafı ‘imza toplama’ noktasına getiriyor.

Kapatılan yaya geçitleri Çanakkale’de halkın gündeminden inmek bilmiyor. Şimdilerde ise Demircioğlu Caddesi’nde dükkanı bulunan esnaflar mevcut uygulamadan dert yanmaya başladı.

“Bir çare bulunmalı”

Caddedeki dükkanlardan Özbek Kahvecisi işletmecisi Emincan Yaka da onlardan biri. Yaka, “yay geçitleri kapatıldığından beri civardaki dükkan sahipleri ciddi sıkıntılar yaşıyor. Ürün alacağız mesela, nakliye kamyonu geliyor, bu tarafa yanaşmasına polis izin vermiyor. Karşı tarafa, topun olduğu yere park etsin, diyorlar. Oraya park ediyor kamyon. Ama bu defa da kapanan yaya geçitleri yüzünden ürünleri karşıdan bu tarafa geçirmek sıkıntı. Buna bir çare bulunması gerekiyor. Esnaflar olarak da bu sebeple imza toplamayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech