Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale çok güçlü bir basına layık!”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Temmuz ayı meclis toplantısı geçtiğimiz gün yapıldı. Meclis toplantısında konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Çanakkale her şeyin en iyisine layık, Çanakkale güçlü bir basına layık!” vurgusunda bulundu. Semizoğlu, kürsüden basına seslenirken, arkadaşlar iyi gördüğünüze de kötü gördüğünüzü de yazın dedi.

ÇTSO Temmuz ayı meclis toplantısı geçtiğimiz gün ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Meclis Başkanvekili Tugay Kılıç başkanlığında toplanan mecliste gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu basın mensuplarına seslendi. Semizoğlu, “Çanakkale’nin ihtiyacı olan güçlü bir basın sektörüdür” dedi.

“Kim ne yapıyorsa basın ve yayın!”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Çanakkale her şeyin en güzeline layık diyoruz. Çanakkale diyoruz, Çanakkale çok güçlü bir basına layık. Çanakkale’nin ihtiyacı olan şey güçlü bir basın… Basın ve yayın… Kim ne yapıyorsa basın, yayın! Ticaret Sanayi Odası iyi yapıyorsa basın-yayın, kötü yapıyorsa basın-yayın. Herkes iyi yapıyorsa yayın, kötü yapıyorsa da yayın. Böylece bizde yarışalım. Daha iyi olmaya çalışalım. Bizde kendimizi daha iyi hizmetler sunmaya alıştıralım.

“Her kesimden destek isteyeceğime söz verdim”

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale basınında imtiyaz sahipleri ile bir araya geldik. Kendilerine şunun sözünü verdim; Birleşirseniz, ayrılmazsanız, doğrularını doğru gazetecilik yapmıyorsunuz demiyorum ama gerçekten her kesimin sözü olunursa, her kesimden destek isteyeceğime söz verdim. Bir pazarlamacı gibi onlardan yana çalışacağıma söz verdim” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech