Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Yaya Geçitleri

Defalarca yazdık. Trafikte, Yaya yılı olması hasebiyle; yayaların, olur olmaz yerlerden geçtikleri, yaya geçitlerinin çok fazla olduğunu ve azaltılması gerektiğini söyledik. Nitekim İl Trafik Komisyonu, yaya geçitleri ile ilgili yeni bir düzenleme yaptı. Cumhuriyet Meydanındaki fazla yaya geçitleri kapatıldı. Çok güzel oldu. Truva caddesinde de aynı işlemler yapıldı. Ancak, Demircioğlu Caddesi, çok büyük problemler yaratıyor. Baştan sona yaya geçidi. Vatandaş dinlemiyor. Güzelim bitkileri, ağaççıkları çiğneyerek, olur olmaz yerden yola fırlıyor. Burada bir düzenleme yapıp, refüjler yükseltilerek, şık bir dekorasyonla, etrafı kapatılmalıdır. Motosikletlerin geçmemesi için de, tedbir alınmalıdır. Truva caddesinde, yaya geçitleri kapatıldı ama şimdi daha büyük bir problem ortaya çıktı. Millet, o kadar yüksek olmasını rağmen, refüjlerin üzerinde atlayıp, zıplayıp, yola iniyor. Çok ama çok tehlikeli. Dediğimiz gibi. Artık refüjler mi yükseltilir. Başka bir önlem mi alınır, bilemiyoruz. Lakin böyle giderse yayalarla ilgili kazalar meydana gelecek. Allah korusun.

ALIN SİZE ZAM
Türkiye Büyük Millet Meclisi Lokantasındaki, fiyatların ucuzluğundan şikayet edenler için,sevindirici bir haber.Yemeklere % 100 civarında zam gelecekmiş.Hadi bakalım.Sizi gidi muhalifler.Muradınız oldu.Bakınız 1 liralık çorba,%100 zam görerek 2 lira olacakmış.Daha ne istiyorsunuz?Bu arada,Rakı ile ilgili bir konu,ortada dolaşıp duruyor.Efendim,150 liralık Yeni Rakının esas fiyatı 45 lira olup,105 lirası vergiymiş.Olabilir.Zaten,hükümet;millet içmesin,zarar görmesin diye yapmış bunu.Daha ne istiyorsunuz?Ayrıca,pahalı olduğu için,içen,içmeyen belli olsun istemiş!.Yahu sizlere de iyilik yaramıyor!:Devlet sağlığınızı düşünüyor.Sizler ise,hesap kitap peşindesiniz.

KAHKAHA
Hazır Rakıdan açılmış iken, oradan devam edelim. İki Alman, Hans ile Mans Türklerin rakıdan ne anladıklarını merak edip, bir gece meyhaneye gitmeye karar vermişler. Meyhaneden içeri girip, acemi bakışlar ile etrafa baktıktan sonra, yan masa ne sipariş ettiyse aynısını sipariş edip, içmeye başlamışlar rakıyı..Birinci kadehin sonunda, Hans Mans’a sormuş.. Mans bir şey hissediyor musun? Hayır Hans.. Devam edelim içmeye.. Bir süre sonra ,yedikleri mezelerin de eşliğinde ,ikinci kadehe başlamışlar.Bu sefer Mans dayanamamış ve..- Hans demiş..Hans…Bir şey anladın mı? – Hayır..Devam et…Üçüncü kadehi de bitirdikleri sırada ,Hans tekrar Mans’ a sormuş..- Ne hissediyorsun Mans?Mans, ağır ,ağır gözlerini kaldırmış..- Ne hissettiğimi boş ver de Hans…Ne olacak bu Almanya’nın durumu????Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech