Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zaman kucaklaşma zamanıdır”

Gökçeada Belediyesi Kent Konseyi

Gökçeada Belediyesi Kent Konseyi seçimlerinde konuşma yapan Belediye Başkanı Ünal Çetin, seçimlerin ardından Cumhur İttifakı’ndan hiçbir temsilcinin kendisini tebrik dahi etmediğini vurgularken, “Zaman kırgınlıkların değil, kucaklaşmanın zamanıdır” diyerek birlik ve beraberlikle adaya hizmet mesajı verdi.

 Kent Konseyi seçimleri sonrası konuşma yapan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Gökçeada’da her partiden oy almasına rağmen seçimlerin ardından AK Parti ve MHP’den kimsenin kendisini tebrik etmemesini dile getirdi. Buna rağmen ortak akılla çalışmak adına Cumhur İttifakı’nın adadaki temsilcilerinden randevu alacağını açıklayan Başkan Çetin, sonrasında ise AK Parti Milletvekilleri Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu; CHP Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’dan randevu talep ederek görüşeceğini kaydetti.

Başkan Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gökçeada Belediyesi Kent Konseyi seçimlerini bugün gerçekleştiriyoruz. Gökçeada’mıza seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim öncesi Kent Konseyi açılış konuşmasında belirttiğim üzere;

23 haziran seçimleri Türkiye’ye çok şey öğretmiştir. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğunun mesajını vermiştir. Dolayısıyla, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde görülmüştür ki, % 57 oy oranıyla Gökçeada’mızda bulunan tüm partilerin tabanından oy almış bulunmaktayım. Adamızda bulunan tüm partilerin mensubu Gökçeadalı hemşehrilerime karşı mesuliyetim ve borcum bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte çözüm odaklı çalışmak ve birlikte hareket etmek zorunluluğu gereği, kırgın olmamakla birlikte, ifade etmek isterim ki, adamızın iki güzide Partileri MHP ve Ak Parti İlçe yönetimleri, ‘hayırlı olsun’ ziyaretime gelmemişlerdir. Lakin zaman kırgınlıkların ve kişisel kaprislerin devam ettiği değil, kucaklaşarak Gökçeada’nın sorunlarını ortak akılla çözme zamanıdır. Dolayısıyla tekrar altını çizerek ifade etmek isterim ki, adamızdaki tüm partilerin tabanından destek almış ve seçilmiş Belediye Başkanı olarak ilçemizde bulunan tüm siyasi partileri ziyaret ederek görüşlerini almak ve bilgilendirmek adına randevu talep edeceğim. Sonrasında zaman kaybetmeden Gökçeada’da bulunan tüm köy muhtarları ve STK temsilcileri ile Çanakkale’mizin kıymetli 4 milletvekilinden randevu alarak onların da fikir ve desteğini alacağız. Bilinmelidir ki bu beraberlik Gökçeada ve Gökçeadalılara güç katacaktır.”

Haber Merkezi

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech