Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zihinsel engelli kıza tecavüz davasında tahliye yok!

Bir yıl evvel Çanakkale’nin

Bir yıl evvel Çanakkale’nin Çan ilçesindeki evinden ‘Markete gidiyorum’ diyerek ayrılan ve izine Eskişehir’de rastlanan zihinsel engelli G.U’ya(22) tecavüz ettikleri iddia edilen 5’i tutuklu 10 sanığın yargılandığı davada, sanıkların ‘tahliye’ talebi reddedildi.

Geçtiğimiz temmuz ayında G.U isimli yüzde 40 zihinsel engelli bir kadın, ‘Markete gidiyorum’ diyerek Çan’daki evinden ayrılmış ve bir daha uzun süre kendisinden haber alınamamıştı. G.U’nun önce Çanakkale’ye, ardından Kütahya’ya ve son olarak da Eskişehir’e gittiği ve bu esnada ise çok sayıda kişi tarafından taciz/tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Polisin durumdan şüphelenmesi üzerine aydınlatılan olayın ardından G.U Bursa İnegöl’e getirildi. Burada görülmeye başlanan mahkemede sorgulanan çok sayıdaki kişiden 5’i tutuklu toplamda 10 sanık yargılanmaya başlandı.

Sanıklar, haklarında yapılan suçlamaları reddederek G.U’nun kendilerine ‘hayat kadını olduğunu ve para ile ilişkiye girdiğini’ söylediğini belirtti ve tahliye talebinde bulundu. Fakat talep, mahkeme tarafından reddedilerek duruşma 6 Eylül tarihine ertelendi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech