Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağışlı hava geliyor

Çanakkale hafta sonu yağışlı

Çanakkale hafta sonu yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Çanakkale’de dün termometreler 35 dereceyi gösterirken, öğle saatlerinde hissedilen hava sıcaklığı 40 dereceyi buldu. Nemli havanında etkisi ile kent merkezinde vatandaşlar bir hayli bunaldılar. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruda, hafta sonu Marmara ve Trakya’da yağışlı hava dalgası bekleniyor. Karadeniz’den gelen soğuk hava dalgası ve yağışlı havanın kenti etkisi altına alması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, “Yurdumuz genelinde etkili olan sıcak hava nedeniyle hava sıcaklıkları ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyretmektedir.

Yurdumuzun Cuma gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisi latına gireceği tahmin ediliyor. 28 Haziran Cuma günü Trakya, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Akdeniz bölgesinin iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

29 Haziran Cumartesi ile 30 Haziran Pazar günleri de Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech