Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Başkanlar bir arada

CHP İl Başkanlığı İstanbul seçimleri için Çanakkale örgütünün İstanbul’da yürüttüğü çalışmalarla ilgili bir basın açıklamasında bulunuldu. Yapılan basın açıklamasına, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan katıldı. CHP’li Belediye Başkanları İstanbul’da yapılacak olan seçim öncesinde bizzat mega kentte yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundular.

CHP İl Başkanlığı tarafından dün İstanbul seçimleri için İstanbul’da yürütülen çalışmalar hakkında basın açıklamasında bulunuldu. Düzenlenen basın açıklamasına CHP’li Belediye Başkanları da katıldı. İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın okuduğu basın açıklamasında İstanbul seçimleri hakkında yapılan çalışmalar kamuoyu ile paylaşıldı.

“YSK eliyle sivil bir darbe gerçekleştirilmiştir”

Açıklamada, “16 milyon İstanbullu hemşerilerimizin tercihine büyük bir saygısızlık yapılmış olup. Saray, YSK eliyle sivil bir darbe gerçekleştirmiştir. 16 milyon İstanbullunun iradesine ipotek konulmuştur iradesi gasp edilmiştir.

“Bu seçim bir hakkın gaspıdır”

Bugün İstanbul ve ülkemizin çözmek zorunda olduğu birçok sorun vardır. Bunların çözümü için hep birlikte çaba harcamamız gerekirken biz seçim yapıyoruz, seçime gidiyoruz. Tüm İstanbul ve Türkiye şunu açıkça çok iyi biliyor ki bu seçim haksız ve hukuksuz bir seçimdir. Bir hakkın gaspıdır.

“11 Belediye Başkanımızla İstanbullularla bir araya geldik”

Biz de Çanakkale İl Örgütü olarak başta Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz olmak üzere 11 Belediye Başkanımız ile birlikte Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’da 4 günlük bir çalışma ile seçim kampanyasına destek olduk. Başta Çanakkaleli hemşerilerimiz olmak üzere İstanbullu seçmenlerle bir araya geldik, bir dizi ziyaretler ve toplantılar düzenledik.

“Bu mesele İmamoğlu’nun değil İstanbul’un meselesidir”

4 günlük yapmış olduğumuz çalışmalarımızın sonucunda elde ettiğimiz, seçilmiş Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na büyük ahlaksızlık yapıldığını bu haksızlığın aynı zamanda İstanbullu hemşerilerimize yapıldığı belirtilmiştir. 23 Haziran da yapılacak olan seçimde Sayın Ekrem İmamoğlu’nun daha da açık bir fark ile seçimi kazanması için kendilerine destek olacaklarını ifade etmişlerdir. Bu meselenin sadece Sayın Ekrem İmamoğlu’nun değil tüm İstanbul’un meselesi olduğunu söylemişlerdir” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech