Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’yi Kurgusal Duruşma Yarışması’nda temsil ettiler

Çanakkale Barosu’nun stajyer avukatları,

Çanakkale Barosu’nun stajyer avukatları, Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’na katıldı.

Çanakkale Barosu’nun haberine göre Stajyer Avukatları, Ankara’da düzenlenen Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması Marmara Bölgesi elemelerine katıldı. Türkiye’nin yedi bölgesinde, 54 Baroya kayıtlı stajyer avukatlar, aynı “olay metni” üzerinden yaptıkları iddia ve savunma ile yarıştılar.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu tarafından düzenlenen Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nın Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilk ayağına Çanakkale Barosu’nu temsilen Staj. Av. İrem Yüzer, Staj. Av. Aslıhan Erbey, Staj. Av. Alper Şeflek ve Staj. Av. Mustafa Burak Akman katıldı. Yarışma ekibine çalıştırıcı olarak Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Cem Erbil eşlik etti.

Marmara Bölgesi elemelerine, Çanakkale, Tekirdağ, Yalova, Kırklareli, Kocaeli, Edirne, Balıkesir, İstanbul, Bilecik olmak üzere 9 Baro katıldı. Yarışmaya katılan Barolar içerisinden İstanbul Barosu 1. olarak finallere katılmaya hak kazandı.

Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan da çalışmalarından ve yarışmada gösterdikleri performanstan dolayı stajyer avukatları tebrik etti.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech