Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Slogan, “Kazdağları hepimizin”

Çanakkale Kent Konseyi Çevre

Çanakkale Kent Konseyi Çevre Meclisi Kazdağları ile ilgili bir sosyal medya farkındalığına imza atacak.

Çanakkale Kent Konseyi Çevre Meclisi tarafından, 19 Haziran Çarşamba günü 20.00-22.00 saatleri arasında twitterdan kampanya başlatılacak. Tüm Türkiye’den destek bekliyoruz beklentisi ile yapılacak olan sosyal medya farkındalığında, “Kazdağları hepimizin” sloganı kullanılacak.

Çevre Meclisi tarafından yapılan açıklamada, “Yaklaşık 3.500 ha alan olup, bugüne kadar karaçam ağaçlarına, meşelere ve doğal yetişmiş makilik orman örtüsüne ev sahipliği yapmıştır. Hayvanların, börtü böceğin, mikroskobik ama ekosistem için önemi tartışılamaz küçük canlılar için yaşam alanı olmuştur. El değmemiş, etrafında hiçbir yerleşim alanının olmadığı, doğal bir su toplama havzasıdır. Oysa bugün onbinlerce ağaç katledilmiştir. Yaşayan bir canlı türü kalmamıştır ve yaşam adına en vahim sonuçlardan biri olan su da korkarız ki yakında kalmayacaktır.

Konunun öneminin ve aciliyetinin anlaşılması için görmeyen göz, duymayan kulak kalmasın diye, 19 Haziran Çarşamba günü 20:00-22:00 saatleri arasında Twitter dan sosyal medya kampanyası başlatıyoruz. Tüm Türkiye’den destek bekliyoruz. Yaşamı savunmak için sadece birkaç dakikasını ayırmasını ve Twitter hesaplarından #KazdağlarıHepimizin demelerini bekliyoruz. Hiç kimsenin tek başına yaşam hakkımıza müdahale etmeye hakkı yok. Biz de müdahale edenlere karşı sahip olduğumuz hak ve yetkiye dayanarak mücadelemizi sürdüreceğiz” cümleleri yer aldı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech