Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TGF ‘İcra İlanları’ için TBMM’nin kapısını çaldı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF) yönetimi,

Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF) yönetimi, ‘icra ilanları’nın yerel basından kaldırılmasının önlenmesi için geçtiğimiz gün TBMM’de AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti ile temaslarda bulundu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetimi adına açıklamalarda bulunan Kemal Soylu, CHP, MHP ve İYİ Parti yetkilileri ‘icra ilanları’nın yerel basından kaldırılacak olmasının önlenmesi konusunda görüşüldüğünü ve gereken desteğin verilecek olduğunu belirtti.

Soylu, bununla birlikte, Tekirdağ milletvekili ve TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop’un ise çok umutlu dolu bir mesaj vermediğini ifade ederek şöyle dedi: “Sayın Başkan ‘Adalette nasıl ki UYAP’ı oluşturup bu işi dijitale taşımışsak, medyada da bu iş er geç dijitalleşecek. Ama ne olur, bu süreyi biraz uzatabiliriz. Ama nereye kadar? Artık zaman gelecek, kağıda basılı gazete kalmayacak’ diyerek sadece yerel değil, ulusal dahil tüm gazetelerin tarihten silineceğinin açık açık mesajını verdi. Lafın kısası bu. Birileri ‘çıkıp da basın için şöyle yapıyoruz, böyle yapıyoruz’ diye palavra sıkmasın. Birinci ağızdan açıklandığı gibi işin özeti bu.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech