Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Operasyon Başarılı

9 günlük bayram tatilinde özellikle İstanbullular soluğu Çanakkale’de aldılar. Çanakkale’nin nüfusu bayram boyunca neredeyse ikiye katlandı. Tatilcilerin dönüşü her sene olduğu gibi kaos olacak denilirken, GESTAŞ, İl Emniyet Müdürlüğü ve Çanakkale Belediyesi’nin başarılı çalışmaları ve planlamaları neticesinde sorunsuz atlatıldı. Kent içerisinde trafik normal akışında sağlanırken, arabalı feribot kuyruğu da yetkililer tarafından hatasız bir şekilde yönetildi. Uzun zaman sonra Çanakkale bayram süresince trafiksiz ve sorunsuz bir 9 gün geçirdi.

9 günlük bayram tatilinde özellikle Marmara Bölgesi’nde tatilcilerin ilk akıllarına gelen yer Çanakkale oldu. Çanakkale bayramdan önce Cumartesi ve Pazar günü kalabalıklaşırken, tüm hafta boyunca yoğunluk hissedilir şekilde kendini belli etti. Nüfus neredeyse iki katına çıktı. Bayram sonrasında tatilcilerin dönüşe geçmeleri ile Çanakkaleliler her sene olduğu gibi trafiğin alt üst olacağını düşündüler ama bu sene kaos gerçekleşmedi.

GESTAŞ ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca planlı ve düzenli bir çalışma sürdürerek, trafiğin aksamasına müsaade etmediler. Gemi trafiği ring şekline dönüşerek, feribotlar doldukça hareket ettiler. Çanakkale Merkez’de Kayserili Ahmet Paşa Caddesi depolama alanı olarak belirlenerek İnönü, Atatürk ve Demircioğlu Caddeleri’nin tıkanması engellendi.

Öte yandan Çanakkale Belediyesi ekiplerince Kayserili Ahmet Paşa Caddesi’ne bağlanan ara yollar dubalar ile kapatıldı. Yollara demir dubalar yerleştirildi. Sokaklardan gemi trafiğine dahil olunması engellendi ve gemi kuyruğu kontrollü bir biçimde düzenlendi.

Çanakkale bayram sınavından başarı ile geçerken, kentlilerden bayram boyunca emek veren çalışanlar tam not aldılar.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech