Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Makyajda yeni trend: Yok Gibi!

Her geçen gün pek

Her geçen gün pek çok trend, kadınların makyaj stillerinde yerini alırken son dönemin modası ise ‘yok gibi makyaj!’ Peki, yok gibi makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir?

Çoğu kadın makyaj yapmayı severken aynı zamanda yaptığı makyajın pek de belli olmamasını ister. Kadınlarda bu yönde oluşan istek de son günlerde yeni bir makyaj trendi ortaya çıkardı. ‘Yok gibi’ olarak tabir edilen makyaj trendinin püf noktaları ise oldukça basit.

Ten rengine uygun fondöten ve ince pudra!

Yok gibi makyajın, en önemli kuralı yüze uygulanacak fondötenin ten renginize uygun olması. Hatta BB Crem olması çok daha faydalı olacaktır. Üzerine uygulanacak transparan pudra da makyajınızı kusursuzlaştırır.

Toprak tonları bir numaralı kurtarıcı!

Toprak tonları makyaj çoğu zaman doğal bir görüntü oluşturmanızı sağlar. Hafif tonlarda uygulanacak toprak tonlardaki makyaj hem natürel hem de daha şık görünmenize yardımcı olacaktır.

Dudaklar ıslak, kirpikler hafif belirgin

Dudaklarda doğal görünümlü bir ıslaklık, makyajınızı yok gibi yapmanın en öncelikli sırrı… Dudağınıza hafif bir aydınlık kazandıracak bir ruj kullanımının yanında kirpiklerinizde de ‘takma’ bir görüntü oluşturmadan rimelinizi sürebilirsiniz.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech