Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇARO’dan Havran’da temaslar

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO), Edremit Körfezi Turizm Platformu paydaşlarıyla birlikte Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

ÇARO’nun haberine göre Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile daha önce de gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde Havran’ın alternatif turizmde önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirebilmesi için gerekli çalışmalar yürütülüyor.

ÇARO’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Havran’ın köklü bir tarihe sahip ve Balıkesir’in İlk ve tek Kent Müzesi İlçemizde bunun yanında restorasyon çalışması devam eden Atatürk’ün bir gece konakladığı konak ve eski Belediye binamızın restorasyon çalışması sona erdiğinde Havran tarihini gün yüzüne çıkartacağız. Bunun yanında Sokak iyileştirme ve eski binaların giydirilmesi Kavaklı bölgesindeki Millet parkı İnönü yolu üzerindeki Millet bahçesi ile Havran yerli yabancı turistlere ev sahipliği yapacak.ÇARO ve Edremit Körfezi Turizm Platformu paydaşları ile Havran’ın Sakin Şehir (Cittaslow) ünvanı kazanması sürecinde belediyemizle beraber çalışmalarımız sürecek.”

Görüşmelere Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve Edremit Körfezi Turizm Platformu üyeleri de eşlik etti.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech