Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nazım Hikmet ‘Şiirleriyle’ Anıldı

Usta Şair Nazım Hikmet

Usta Şair Nazım Hikmet Ran, ölümünün 56’ıncı yılında, Çanakkale Nazım Hikmet Kültür Merkezi tarafından Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda düzenlenen programla anıldı. ‘Şiirlerle Nazım Hikmet’ isimli etkinlikte, gece boyu Nazım’ın şiirleri okundu. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği gecede, 6’ıncı yaşına giren Gezi Parkı da unutulmadı…

Unutulmaz Şair Nazım Hikmet, ölümünün üzerinden geçen 56’ıncı yılda, yurt genelinde düzenlenen çeşitli anma programlarıyla, sevenleri tarafından özlemle yad edildi. Anma etkinliklerinden biri de geçtiğimiz gece Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyesi’nin katkılarıyla, Nazım Hikmet Kültür Merkezi tarafından organize edilen ‘Şiirlerle Nazım Hikmet’ isimli etkinlikte, gece boyu Nazım’ın şiirleri okunarak şarkılar söylendi.

Vatandaşların da ilgiyle takip ettiği programda, 6’ıncı yaşına giren Gezi Parkı Direnişi de unutulmadı. Katılımcılar, 2013 yılındaki Gezi Parkı gösterilerinde hayatını kaybeden gençlere selam göndererek, gece boyu söylenen şarkıları onlar için de seslendirdi.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech