Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Çanakkale’ye gelen kalmak için can atıyor

Çanakkale Belediyesi çalışanları geçtiğimiz gün iftarda bir araya geldiler. Belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları düzenlenen iftarda bir araya geldiler. Başkan Gökhan yapmış olduğu konuşmasında, “Çanakkale sizlerin sayesinde en yaşanabilir kent seçildi. Çanakkale gelen burada kalmak için can atıyor” vurgusunda bulundu.

Çanakkale Belediyesi çalışanları geçtiğimiz gün, Belediye tarafından Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftarda bir araya geldiler. Belediye meclis üyeleri ve çalışanların katıldığı iftarda dualar okundu, oruçlar açıldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yapmış olduğu konuşmasında, Çanakkale’nin yaşanabilir bir kent olmasına ve bu kentte düşmanlığın olmamasına vurgu yaptı.

“Sizlerin sayesinde bu kent yaşanabilir bir kent seçildi”

Başkan Ülgür Gökhan, “Kamu kaynaklarını iyi yönetmek ve herkese eşit dağılımını sağlamak için mücadele etmeliyiz. Bugüne kadar bu mücadelenin içerisinde yer aldınız bunu biliyorum. Bu kent eğer yaşanabilir kentler arasında yer aldıysa bunda en büyük pay siz değerli çalışanlarındır. Sizlerin sayesinde biz bu kent en yaşanabilir kent seçildi. Buraya gelen herkes Çanakkale’ye yerleşmek için can atıyor. Bu kentte huzur, barış, özgürlük var. Bu kentte adalet var, bu kentte düşmanlık yok.

“Birbirimizin hakkına, hukukuna el uzatmıyoruz”    

Kardeşçe olanaklarımızı paylaşıyoruz. Birbirimizin hakkına, hukukuna el uzatmıyoruz. İşte bu korkudan dolayı Allah korkusundan dolayı bize verilen görevleri kazançları hak etmek için çaba gösteriyoruz. Sizlerde aynısı yapıyorsunuz, sizleri kutluyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Çanakkale halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech