Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geliboluspor’da üzen ayrılık

Geliboluspor Teknik Direktörü Ersoy

Geliboluspor Teknik Direktörü Ersoy Öz Geliboluspor’dan ayrıldı. Deneyimli hoca biraz dinlenmeye ihtiyacım var derken, duygu yüklü bir basın açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz sene Süper Amatör Lig’de iyi bir sezon geçiren ve adından çokça söz ettiren, şampiyonluğu kıl payı kaçıran, tüm ilçenin desteğini alan Geliboluspor’da şok bir ayrılık yaşandı. Kulübün teknik direktörü deneyimli isim Ersoy Öz, takıma veda ettiğini bir basın açıklaması ile dile getirdi. Öz, takımdan ayrılışı ile ilgili, “Yoruldum, zor bir dönem geçirdik, biraz dinlenmeye ihtiyacım var” dedi.

“Takımın başarısı için elimden geleni yaptım”

Yapılan basın açıklamasında, “2008 Yılında profesyonel futbol yaşantımı sonlandırarak altyapısından yetiştiğim memleketimin takımı Geliboluspor’a geleli on bir sene olmuş. Bu zaman zarfı içerisinde hem futbol oynayarak hem de altyapı ve A takımda antrenörlük yaparak Gelibolu’nun başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

“Antrenörlük de bir nevi babalık gibidir”

Geçirmiş olduğum dönem sürecinde sevindiğimiz, üzüldüğümüz dönemler oldu. Ama yaptığımız iş gerçekten çok yıpratıcı ve nankör. Her sezon yeni arkadaşlar takıma katılıyor. Gelibolu’daki arkadaşlarla beraber takım olmaya, aile olmaya çalışıyoruz. Antrenörlükte bir nevi babalık gibidir. Sezon başladığı günden itibaren onlar bizim evlatlarımız oluyor. Acılarını ve sevinçlerini paylaşmaya çalışıyoruz. Zaten bu da bizim görevimiz. İnanın kendi çocuklarımızdan daha çok vakit geçirdiğimiz zamanlar oluyor. Bazen eve gittiğimizde ruh halimiz eşimize ve çocuklarımıza yansıyor. Bu dönemlerde bana katlanarak yardımcı olmaya çalışan eşime ve çocuklarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

“Başım dik veda ediyorum”

Amatör olarak oynadığım tek kulüp olan Geliboluspor’a hangi duygularla ve heyecanla geldiysem bugünde aynı heyecan ve duygularımla başım dik, gönlüm rahat ve huzur içinde veda ediyorum. İnanıyorum ki benim için ve kulübümüz içinde en hayırlısı olacaktır.

“Kalın sağlıcakla”

Geliboluspor’da geçirdiğim bu süre içerisinde benden yana olan tüm haklarımı helal ediyorum. Allah son nefesimizi alıncaya kadar, bize düşen her türlü katkıyı vermeye her zaman hazır olduğumu bilmenizi isterim. Gelibolu ve Geliboluspor’a bundan sonra canı gönülden başarılar dilerim.
Kalın sağlıcakla” cümleleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech