Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de ‘İmamoğlu’ İttifakı!

Cumhuriyet Halk Partisi ve

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti İl Teşkilatları, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek olmak için İş Bankası Şubesi’ne gelerek bağışta bulundular.

23 Haziran’da yeniden sandık başına gidecek olan İstanbul’da, AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki başkanlık yarışı hız kesmeden devam ediyor. Seçim sürecinde yürütülecek faaliyetler için ise adayların maddi desteğe ihtiyacı var. Bu bağlamda CHP Çanakkale Teşkilatı da, kendi adayları Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için dün öğlen saatlerinde İŞ Bankası önünde bir araya geldiler. Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP üyeleri ve İYİ Partili isimlerin de bulunduğu kalabalık, vezne önünde sıraya girerek İmamoğlu’na maddi destekte bulundular.

“Adaletsizliği adalet ile ortadan kaldıracağız”

Bağış öncesi ise taraflardan açıklamalar geldi. Milletvekili Muharrem Erkek, “Ekonomik krizle mücadele etmesi gerekenler maalesef bunu bırakıp seçmenin hakkını gasp ettiler. Fakat bizler büyük bir dayanışma ile bu adaletsizliği adalet ile ortadan kaldıracağız. Onlar devletin gücüyle hareket ediyor, bizlerse halkımızın gücüyle hareket ediyoruz. Halkın verdiği mazbatayı hiçbir güç geri alamaz ve iptal edemez” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ise “Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için hep birlikte bir araya geldik. Parti yöneticilerimiz, partililerimiz, belediye başkanlarımız ile İYİ Partili yöneticilerimizle birlikte bağışta bulunacağız. Hepsine buradan teşekkür ediyorum” yorumunda bulundu.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech